Garanti Bankası İş İlanları Personel Alımı İş Başvurusu

Türkiye'nin önde gelen bankalarından biri olan ve sahip olduğu dinamikleriyle her geçen büyüyen Garanti Bankası her yıl ülke çapındaki garanti bankası şubelerine ve genel müdürlük birimlerine ihtiyaçları kapsamında bankacılık personel alımı yapmaya devam ediyor.

Garanti Bankası personel alımı kapsamında yeni açtığı şubelerde dahil olmak üzere bünyesinde farklı birimlerde görevlendirmek üzere toplam 2 bin adet yeni bankacılık personel alımı daha yapacak.

Garanti Bankası personel alımlarının büyük çoğunluğunu genellikle gişe asistanı alımları oluşturuyor. Gişe asistanları il ve ilçe merkezlerindeki garanti bankası şubelerinde görev alarak bankayı ziyaret eden müşterilerin nakit işlemlerini ve diğer taleplerini yerine getiriyorlar.

İl bazında en fazla alım tabiki Türkiye'nin büyük şehirleri olan İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa gibi şehirlerde yapılıyor.

Garanti Bankası İş Başvuru Şartları Neler?
Garanti Bankası iş başvurusu bulunmak isteyen adaylar için başvuru şartları iş başvurusu yapacakları pozisyona göre değişiyor. Örneğin gişe asistanı alımı ile çağrı merkezi personel alımı başvuru şartları aynı olmuyor. Ancak genelde başvuru şartı olarak erkek adayların askerlik hizmetini tamamlamış olması gerekiyor. Diğer yandan adayların 30 yaşını aşmamış olmaları da gerekiyor.

Garanti Bankası İş İlanları
Garanti Bankası iş ilanlarını hem kendi web sitesi üzerinde hem de insan kaynakları portalları üzerinden yayınlamaktadır. Bankanın iş ilanlarına ulaşmak isteyen adaylar bankanın web sitesini veya söz konusu insan kaynakları portallarını ziyaret edebilirler.

Garanti Bankası İş Başvurusu ve İş Başvuru Formu
Bankanın iş ilanlarına iş başvurusu yapmak isteyen adaylar bankanın web sitesi üzerinde garantili kariyer altında iş ilanlarına ulaşabilir ve buradan iş başvuru formu doldurarak iş başvurusu yapabilirler. / Banka personel alımı

Bu blogdaki popüler yayınlar

Garanti Bankası Müşteri Memnuniyeti Temsilcisi Alımı

gişe asistanı, gişe görevlisi, nasıl iş başvurusu yapılır, yenibiriş.com, kariyer.net, iş başvuru formu, sınavlar, ne zaman, memurlar, memur alımı, maaş, ücret, ne kadar, ne zaman, çağrı merkezi elemanı, müşteri temsilcisi, genel merkez, şubeler

Etiketler

Daha fazla göster

Garanti Bankası Müşteri Temsilcisi Alımı

Garanti Bankası sezonluk personel alımı ve alternatif iş fırsatları kapsamında müşteri temsilcisi alımı yapıyor.

Telefon Bankacılığı Müşteri Temsilcileri İstanbul'da bulunan Çağrı Merkezinde hafta içi ve/veya hafta sonu 09:00-14:00/18:00-23:00 saatleri arasında yarı zamanlı (part-time) çalışırlar. / Detaylar...