Garanti Bankası'nda Engelli Dostu ATM

Garanti Bankası engelli vatandaşlar için özel bir adım attı. Banka Tekirdağ Çerkezköy ilçesinde engellilerin bankacılık hizmetlerine daha kolay ulaşabilmesi için yeni bir ATM uygulaması başlattı. Engelli dostu ATM ile engelli vatandaşlar işlemlerini kolaylıkla yapabilecekler.


Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde Garanti Bankası Şubesi, 'Engelleri' kaldırdı. Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Güven Sokak üzerindeki Güven Plaza’ya taşınan banka şubesi, engelli müşterilerinin bankacılık hizmetlerine daha kolay erişimini sağlamak amacıyla ‘Engelli Dostu ATM’ adı verilen yeni bir uygulama başlattı. Bu uygulama ile engelliler tüm bankacılık işlemlerini kolaylıkla yerine getirebilecekler.

Garanti Bankası Çerkezköy Şube Müdürü Meral Zekier, geçtiğimiz yıl yaşanan sel felaketi nedeniyle büyük sorunlar yaşadıklarını söyleyerek “Yaşanan sel sorunu nedeniyle büyük sıkıntılar yaşadık. Yeni yerimize taşınma sebeplerimizin en başında bu geliyor. Buraya geçerek hem yeniden olası bir sel felaketinde zor durumda kalmaktan kurtulduk hem de daha merkezi bir yer olduğu için halkımıza daha kaliteli hizmet verebileceğimizi düşünüyorum.’’Dedi.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Garanti Bankası İş İlanları Personel Alımı İş Başvurusu

Garanti Bankası Müşteri Memnuniyeti Temsilcisi Alımı

gişe asistanı, gişe görevlisi, nasıl iş başvurusu yapılır, yenibiriş.com, kariyer.net, iş başvuru formu, sınavlar, ne zaman, memurlar, memur alımı, maaş, ücret, ne kadar, ne zaman, çağrı merkezi elemanı, müşteri temsilcisi, genel merkez, şubeler

Etiketler

Daha fazla göster

Garanti Bankası Müşteri Temsilcisi Alımı

Garanti Bankası sezonluk personel alımı ve alternatif iş fırsatları kapsamında müşteri temsilcisi alımı yapıyor.

Telefon Bankacılığı Müşteri Temsilcileri İstanbul'da bulunan Çağrı Merkezinde hafta içi ve/veya hafta sonu 09:00-14:00/18:00-23:00 saatleri arasında yarı zamanlı (part-time) çalışırlar. / Detaylar...