Garanti Bankası Talent Camp

''Potansiyelini uçurmak isteyen bir üniversite öğrencisiyim* ve çok iyi de İngilizce biliyorum'' diyorsan, Talent Camp tam sana göre!

İçindeki seni keşfetmek ve potansiyelini uçurmak için Talent Camp'e hemen başvur.

Değerlendirmede olumlu bulunursan, birbirinden farklı vaka çalışmaları, eğlenceli takım oyunları, keyifli arkadaşlıklar ve çok daha fazlası Talent Camp'te seni bekliyor olacak. Acele et, Talent Camp'in 6-8 Aralık 2013'te düzenlenecek ilk dönemi için başvurunu, en geç 31 Ekim'e kadar yapman gerekiyor.

Bu tarihten sonra yapacağın başvuruları, 2014 Mart ve Nisan aylarında düzenlenecek olan diğer Talent Camp dönemleri için değerlendireceğiz. İyi şanslar! * 4 yıllık örgün eğitim veren üniversitelerde (tercihen İdari Bilimler veya Mühendislik fakültelerinde) 3. ya da 4. sınıf öğrencisi veya İdari Bilimler dalında Yüksek Lisans öğrencisi olmak gerekiyor.

Değerlendirme süreci öncelikle video kayıt sonrasında olumlu olan adayların katılacağı İstanbul ve Ankara' da yapılacak olan birebir görüşmelerden oluşuyor.

Görüşme davetleri ve bilgilendirmeler e-posta ve SMS yoluyla yapılacağı için, Garantili Kariyer'deki yer alan e-posta adresi ve cep telefonunun güncel olması gerekiyor.

Garanti Bankası Personel Alımı

Bu blogdaki popüler yayınlar

Garanti Bankası İş İlanları Personel Alımı İş Başvurusu

Garanti Bankası Müşteri Memnuniyeti Temsilcisi Alımı

gişe asistanı, gişe görevlisi, nasıl iş başvurusu yapılır, yenibiriş.com, kariyer.net, iş başvuru formu, sınavlar, ne zaman, memurlar, memur alımı, maaş, ücret, ne kadar, ne zaman, çağrı merkezi elemanı, müşteri temsilcisi, genel merkez, şubeler

Etiketler

Daha fazla göster

Garanti Bankası Müşteri Temsilcisi Alımı

Garanti Bankası sezonluk personel alımı ve alternatif iş fırsatları kapsamında müşteri temsilcisi alımı yapıyor.

Telefon Bankacılığı Müşteri Temsilcileri İstanbul'da bulunan Çağrı Merkezinde hafta içi ve/veya hafta sonu 09:00-14:00/18:00-23:00 saatleri arasında yarı zamanlı (part-time) çalışırlar. / Detaylar...