Garanti Bankası İlk 9 Ayda 2,5 Milyar Net Kar Sağladı

Her yıl daha da büyüyen daha güçlenen Garanti Bankası 2013 yılında da hız kesmedi. Banka 2013 yılının ilk 9 ayını toplam 2,5 milyar net karla tamamladı.

Banka'nın 2013 yılının ilk 9 ayındaki net karı 2 milyar 520 milyon 593 bin lira oldu. Bankanın özkaynak karlılığı yüzde 15,8, aktif karlılığı ise yüzde 2,0 seviyesinde gerçekleşti. Garanti'nin mevduat büyüklüğü 108 milyar 571 milyon 314 bin lira seviyesine ulaşırken, nakdi ve gayri nakdi krediler aracılığıyla ekonomiye 143 milyar 188 milyon 975 bin lira destek sağladı.

Garanti Bankası Genel Müdürü Ergun Özen konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Yılın ikinci yarısına girerken faizlerde baş gösteren yükseliş, bankacılık sektörünün karlılığı üzerinde baskı oluşturdu. Garanti Bankası olarak nakdi ve gayri nakdi krediler aracılığıyla ekonomiye katkımız bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 29 artarken, karımızdaki artış yüzde 9 ile sınırlı kaldı" dedi.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Garanti Bankası İş İlanları Personel Alımı İş Başvurusu

Garanti Bankası Müşteri Memnuniyeti Temsilcisi Alımı

gişe asistanı, gişe görevlisi, nasıl iş başvurusu yapılır, yenibiriş.com, kariyer.net, iş başvuru formu, sınavlar, ne zaman, memurlar, memur alımı, maaş, ücret, ne kadar, ne zaman, çağrı merkezi elemanı, müşteri temsilcisi, genel merkez, şubeler

Etiketler

Daha fazla göster

Garanti Bankası Müşteri Temsilcisi Alımı

Garanti Bankası sezonluk personel alımı ve alternatif iş fırsatları kapsamında müşteri temsilcisi alımı yapıyor.

Telefon Bankacılığı Müşteri Temsilcileri İstanbul'da bulunan Çağrı Merkezinde hafta içi ve/veya hafta sonu 09:00-14:00/18:00-23:00 saatleri arasında yarı zamanlı (part-time) çalışırlar. / Detaylar...