Garanti Bankası Yeni Personel Alım İlanları, İş Başvuruları

Bilindiği üzere Garanti Bankası Türkiye'nin en önde gelen ve en aktif bankalarından biri. Bugün itibariyle Türkiye'nin her köşesinde şubesi bulunan banka her yıl büyümeye ve genişlemeye devam ediyor.

Banka insan kaynakları planlaması doğrultusunda her yıl yüzlerce hatta binlerce yeni bankacılık personel - eleman alımı gerçekleştiriyor. Farklı departmanlara yaptığı alımlar çerçevesinde yeni üniversite mezunlarına, üniversite öğrencilerine ve kariyer sahiplerine bünyesinde iş imkanları sunuyor.

"Garanti'nin en önemli başarı anahtarı insandır. Bugüne kadar geldiğimiz noktada insan gücüne yaptığımız yatırımın payı çok büyük. Bilinçli çalışan, dürüstlüğü ve sabrı hiçbir zaman terketmeyen, üstün kalite hedefinden vazgeçmeyen, yardımlaşan, gelişmeye ve geliştirmeye hevesli insanların başarı azmi ve yaratıcılığı toplam enerjimizin kaynağıdır."

Peki Garanti Bankası'nda çalışmak isteyen adaylar için ne tür imkan ve olanaklar var? Garanti Bankası üniversite öğrencilerine yönelik part-time ve sezonluk çalışma olanakları sunmaktadır.

Telefon Bankacılığı Müşteri TemsilcisiTelefon Bankacılığı Müşteri Temsilcileri İstanbul'da bulunan Çağrı Merkezimizde hafta içi ve / veya hafta sonu 09:00-14:00 / 18:00-23:00 saatleri arasında yarı zamanlı çalışırlar.

Sezonluk Gişe Asistanı
Sezonluk Gişe Asistanları turistik yörelerde bulunan şubelerimizde Haziran / Ekim ayları arasında tam zamanlı çalışırlar.

Garanti Bankası İş İlanları, İş BaşvurusuGaranti Bankası personel alımlarından yararlanmak isteyen adaylar bankanın kariyer bölümü üzerinden iş ilanlarına ulaşabilir, burada yeralan iş başvuru formlarını doldurarak iş başvurusu yapabilirler.

Diğer yandan Garanti Bankası personel alımı ilanlarına yenipersonelalimi.com üzerinden ulaşabilir, yeni ilanlar için takip edebilirsiniz. Diğer banka personel alımı duyuru ve ilanları içinde siteyi takip edebilir gerekli yönergeleri izleyerek bilgi alabilir, iş başvurusunda bulunabilirsiniz.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Garanti Bankası İş İlanları Personel Alımı İş Başvurusu

Garanti Bankası Müşteri Memnuniyeti Temsilcisi Alımı

gişe asistanı, gişe görevlisi, nasıl iş başvurusu yapılır, yenibiriş.com, kariyer.net, iş başvuru formu, sınavlar, ne zaman, memurlar, memur alımı, maaş, ücret, ne kadar, ne zaman, çağrı merkezi elemanı, müşteri temsilcisi, genel merkez, şubeler

Etiketler

Daha fazla göster

Garanti Bankası Müşteri Temsilcisi Alımı

Garanti Bankası sezonluk personel alımı ve alternatif iş fırsatları kapsamında müşteri temsilcisi alımı yapıyor.

Telefon Bankacılığı Müşteri Temsilcileri İstanbul'da bulunan Çağrı Merkezinde hafta içi ve/veya hafta sonu 09:00-14:00/18:00-23:00 saatleri arasında yarı zamanlı (part-time) çalışırlar. / Detaylar...