Garanti Bankası Yeni Mezun Müşteri Danışmanı Personel Alımı

Türkiye'nin en önde gelen ve yaygın şube ağıyla müşterilerine hizmet veren bankalarından biri olan Garanti Bankası yani Garanti BBVA ihtiyaçları doğrultusunda yeni bankacılık personel ve eleman alımı yapmaya devam ediyor. Banka gerek genel merkezde gerekse şubelerinde açık pozisyonlara üniversite öğrencisi, yeni mezun ve stajyer alımları gerçekleştiriyor.
Genel Nitelikler

Şube hizmet modelimizdeki değişimle birlikte gişe asistanı rolümüz görev tanımı genişleyerek “Müşteri Danışmanı” pozisyonuna dönüştü. Erbaa şubemizde bizimle birlikte çalışarak, Garanti BBVA'nın bu alandaki başarılarına ortak olmak ister misin?

Garanti Bankası Yeni Mezun Müşteri Danışmanı Personel Alımı

Ürün ve hizmet talebiyle şubeye gelen müşteriler ile potansiyel müşterilere anında ve en verimli şekilde hızlı satış yapar ve yeni satış fırsatları yaratır. Bu kapsamda, söz konusu müşterilere yönelik ürün / hizmetlere ilişkin satış faaliyetlerini risk ve karlılık hedeflerini optimize ederek yürütür.

Bireysel kitle ve mikro segment müşterilerin satış ve servis faaliyetlerini sıcak satış ve ürün penetrasyonunun artırılması esasına göre yönetir.

Yeni müşteri kazanımı hedefi doğrultusunda potansiyel müşterilerin Bankamıza kazandırılmasından ve banka bağlılıklarının korunmasından sorumludur.

Bireysel kitle ve mikro segment müşterilerin satış ve satış sonrası servis işlemlerini zamanında ve eksiksiz gerçekleştirir. Bu müşterilere ilişkin bilgi/belge temininden ve işlem takibinden sorumludur.

Deneyimi ve bilgi birikimi ile müşteri kalıcılığını artırmayı aynı zamanda hizmet kalitesine odaklı çalışmayı amaç edinir.

G-Matic yönlendirmeleri doğrultusunda müşterilerin TL/YP nakit işlemlerini kanunlara, Bankamız politika ve prosedürlerine uygun olarak eksiksiz ve zamanında gerçekleştirir.

Kim Bu İşi Yapabilir?

Üniversitelerin Lisans bölümlerinden mezun,

İşbirlikçi ve çeşitliliği yüksek ortamlarda çalışmayı seven,

Sorumluluk sahibi ve sonuç odaklı,

Kendini geliştirmeye açık, öz motivasyonu yüksek,

İletişim ve ikna yeteneği kuvvetli,

Müşteri memnuniyetine önem veren,

Bu blogdaki popüler yayınlar

Garanti Bankası İş İlanları Personel Alımı İş Başvurusu

Garanti Bankası Müşteri Memnuniyeti Temsilcisi Alımı

gişe asistanı, gişe görevlisi, nasıl iş başvurusu yapılır, yenibiriş.com, kariyer.net, iş başvuru formu, sınavlar, ne zaman, memurlar, memur alımı, maaş, ücret, ne kadar, ne zaman, çağrı merkezi elemanı, müşteri temsilcisi, genel merkez, şubeler

Etiketler

Daha fazla göster

Garanti Bankası Müşteri Temsilcisi Alımı

Garanti Bankası sezonluk personel alımı ve alternatif iş fırsatları kapsamında müşteri temsilcisi alımı yapıyor.

Telefon Bankacılığı Müşteri Temsilcileri İstanbul'da bulunan Çağrı Merkezinde hafta içi ve/veya hafta sonu 09:00-14:00/18:00-23:00 saatleri arasında yarı zamanlı (part-time) çalışırlar. / Detaylar...